31 maj 2010- imorgon är det sommar!


> Ser ut som en lite apunge, men det får allt duga för dagen! Kan inte rå för att jag inte har sten snygg kropp som alla andra. För övrigt är det sista vår dagen idag. Imorgon börjar 2010 första sommar månad, helt sjukt om ni frågar mig. Känns lite som om tidern går ganska snabbt. Men bara det är fint väder i sommar så klagar jag inte. Hade matte prov idag, helt otroligt! Jag fick G. Blev riktigt chockad faktist! Men har NO prov imorgon, så måster fortsätta att plugga nu! kyss och kram.

btw, beach fotboll med klassen idag! (: träningsvärk i kroppen imorgon!

hos moffe och mormor.
     
- dagens kläder.

Hejsan!
Som jag skrev innan åkte jag, mamma och lillasyster Erica till mormor och morfar innan. Mycket trevlig eftermiddag med god smörgås tårta som mamma har gjort. Och så min paj som jag fixade med igår. Nu blir det att plugga hela kvällen. Kanske kommer in senare och säger godnatt och svarar på lite kommentarer. Men kan inte lova något. Annars får ni ha det så fintfint! Och hoppas att bilderna duger åt er.

puss och kram.
30 maj 2010- mammasdag!

Dvärgen är på vift! Morsdag idag och flickorna i familjen ska åka till mormor och morfar och äta paj! Rabarberpaj som jag gjorde igår. Hur gott du vill! Tanne är här, men vi ska snart åka och lämna av han hos sin far. Ikväll blir det att plugga, matte prov och SO muntligen för min del imorgon. Kommer självklart upp med bilder sen ifrån dagen!

kramkram