31 mars 2010- Sista dagen i mars!

HejHej! Jag lever, bara så ni vet det! Min dag har varit ett rent helvete och man får säga så? Hoppas verkligen att jag kommer kunna få andas imorgon! Det blev musikprov idag och hoppas verkligen att det gick bra! Sen har jag dränkt hjärnan i körskoleboken och prov! HELT SLUT! Jag ska nu ta en dusch, sen sova! Har börjat svara på lite kommentarer, men orkar verkligen inte just nu! Vill bara sova! Så puss och godnatt! :)<3
31 mars 2010- Super förkyld!

God mörrn eller nått! Just nu vet jag knappt vad andas är, täppppt i näsan som fän! Men måste ändå dra mig till skolan, har prov idag! Slutar egentligen tidigt och hade tänkt att sitta nere på körskolan men just nu pallar jag fan inte sånt! Längtar tillbaka till den varma sköna sängen! Men får hoppas på att ni anda mår bättre!

puss.
30 mars 2010- GOD NATTEN!♥


Det luktar vår, inte för att jag kan känna så mycket dofter med min täpta näsa, men det känns verkligen att våren är påväg med stora steg! Va ute och övningskörde lite moppe innan på grusvägarna! Åh vad jag längtar till mitt körkort (eu kort)! Tanne åkte nyss, vi har pluggat tråk musikhistoria! Snällt att någon vill hjälpa mig! x) haha Ja just det, vi har typ haft en dag i dag som man kan göra igen saker i skolan! Och jag har gjort om mitt So omprov, så nu har jag bara matte efter mig, SKÖNT SOM FAN! :'] Men nu ska jag vila, prov imorgon!

puss.