31/1 - 10 [god natt , igen]

asså ni fattar inte hur mycket jag vill ta dessa söta små pluttar! (a) Nejj, nu ska jag snacka om något annat. Hm... känner att min blogg är skit tråkig och meningslös just nu! haha Men jag kan lova er, jag ska allt förbättra mig. Ladda hjärnan med mer nya ideer och mer roligare saker. Lite tips på hur jag kan göra bloggen intressantare?!  Men nu ska jag ta och hoppa ner i den sköna sängen, göra klart min "idrotts" lektion jag ska ha på tisdag.

puss och god natt.
31/1 - 10 [musik]


haha ni kommer få rycket på mig! Men här kommer en Hannah Montana låt! Men min lilla syster lyssnar på henne. Och det blir att hennes låtar fastnar i huvudet. Nu ska jag försöka sova. Planera min idrotts lektion jag har på tisdag med innan jag somnar. hehe

puss och god natt.
31/1 - 10 [ny kär]

Tanne åkte nyss hem! Och kom nyss upp ifrån matbordet, dagens lunch blev tacolasange (stavning)! Kan det bli godare. Skulle fan inte tro det. Nog talat om mat. Det va skönt att få vila en stund i en varm famn. Ladda in för en ny lång vecka i skolan. hehe Nu ska jag måla naglarna på min köra lilla syster.

puss.