En del av min vecka 49


just det, på torsdag kanske det blir att ta spruntan och på fredag kanske det blir körskolan! (:
Måndag, ny vecka..igen!
Hejsan gott folk!

jag höll på att trilla av stolen när jag kom in på bloggen nyss. Igår fick jag nytt läsar rekord. Blev så sjukt glad över att så många va inne och läste om de jag skrev igår. Tusen tack kära vänner och söta barn. Det går inte att beskriva hur glad jag blev. Ni gjorde min dag. Jag hoppas att många har fattat de jag skrivit om och om mitt budskap.

Jag tänka såhär i går kväll innan jag gick och la mig, imorgon ska jag fasen "klä" upp mig lite. Men vet ni vad, de blev visst mjukisbyxorna istället. Det är så skönt. Känner mig nästan fri när jag har mjukisar på mig. MUMS ASSÅ! Hallå, jag ska till körskolan idag, på en teori läsning eller vad de nu va! (A) jag är as nervös! Asså jag är typ livrädd för att träffa människor. Känner inte igeom mig längre. Jag är värsta kycklingen! hahaha Så kommer hem rätt sent i alla fall. Men får hoppas på att ni klarar er utan mig.

ha en bra dag gott folk!

puss.


Vart fan är vi påväg egentligen?
Världen kommer gå under, allt fler och fler ungdomar, (äldre med) mår allmänt skit. Snart lär de bli fullt på alla psyk och behandlingshem som finns här i världen. Allt fler och fler skär sig, bli våldtagna, misshandlade, allmänt feta, fyrkantiga ögon, svälter sig själva. Vafan är de här?! HALLÅ VÄRLDEN de här är fel, tänk tänk! Vet själv att de kan va tufft att leva. Men man får fan inte ge upp. Alla kan vi känna smärta i bröstet och hata livet, men de är ändå inte rätt att straffa sig själv. Och dock är det inte rätt att straffa sig själv när någon annan har gjort dig illa. (Förra veckan kom Paolo Roberto och föreläste på min skolan. Han sa att de vi äter och de lilla vi rör oss idag, det är de som gör oss deprimerade. Vet vi hur köttbullar smakar egentligen? Hur ofta äter du hemgjorda köttbullar? Jag kan svära på att de inte är ofta längre? Dels är de inte bra för hälsan, inte bra för miljön? Det han sa borde alla höra, de va så rätt och så sant! Min generation, vi kommer dö när vi är 32års åldern, bara för att vi kommer bli så tjocka!
DE ÄR
SJUKT!)

Världen kommer gå under, tro mig. Om vi inte gör något NU. De är inte rätt att slå någon, de är inte rätt att slänga papper på marken. Jag brukar ofta ställa mig frågan. - Vad är de som har gått fel, ifrån början?! Människor som slår barn, eller vuxna för den delen med. Dom kan inte ha rätt i huvudet, men vad är de som har gått fel? De va en annan kille som va och föreläste på min skolan för några veckor sedan, han berätta om sitt liv. Att hans pappa hade haft alkohol missbruk, och de va en stor del pågrund av att han hade haft en tuff barndom, misst förälder, hamnat i slagsmål. På så vis behandlade han sin son som skit. (han som va och föreläste på min skola). Med andra ord är de hur vi blir uppfostrade, eller?! Menar, hur kommer de se ut för mina barn när dom växer upp. De är nog minns 20 år kvar tills dess, men tänk! De är vi som förstör för så många andra. Jag har nästan tröttnat på allt de där "jag mår skit, jag skär mig"! De känns nästan som om att de är en mode grej. Visst, vissa har vi varit med om rikigt hemska saker, och jag förstår! Men egentligen har vi inte så mycket att klaga över. De finns dom som har de tuffare här i världen! Visst jag menar inte alla, och jag kommer säkert fp arga kommentarer över mig. Men jag vill bara att ni ska tänka efter. VÄRLDEN KOMMER INTE HÅLLA SÅ LÄNGE TILL , NÄR VI HÅLLER PÅ SÅHÄR! De är verkligen inte rätt.

De gör mig också ledsen, att folk mår så dåligt. De svider verkligen inombords. När jag va liten blev jag mobbad, för att jag va tjock! Och de är något som sitter i en idag. Och kommer nog sitta i ett tag till. Men menar, jag va runt 7-9års ålderna då. Med redan då?! Har de alltid varit såhär, kommer de alltid vara såhär? Jag har bara så god lust att stanna upp hela världen. Slänga in alla i finkan som borde sitta där, göra allt normalt och till en bra värld.
Nu orkar jag inte skriva mer. Men hoppas att någon har läst, och har förstår mitt budskap!


detfinnsandra.blogg.se . Blev tipsad av en kompis om denna blogg, jag börja läsa och började gråta! De är hemskt. Och verkligen inte rätt. Tycker att de är modigt av dom här människorna som vågar att berätta! :)
en kram till er alla.

hittade även denna låten där :

hittade en till på en annan blogg:

(lyssna på texterna)


- Varje månad hoppar de minst 2 stycken ifrån ölands bron!
- Våld väcker våld!