hejdå 2012
Efter en lång natt med mycket väntan har jag äntligen kommit hem till ron.
Jag hade tänkt sammanfatta året som gott, men så tänkte jag.. vafan ska jag de för. Nytt år är på väg in och nya saker kommer ske. Välkommen 2013 och hejdå 2012.Tänkte nu bege mig till min kära vän Carro och fira in de nya året med henne. Och ska jag vara ärlig känns det riktigt skönt att få vakna upp och må hur bra som helst imorgon. Ingen bakisvärk eller illamående. Känns som om de nya året kommer börja fint, > Välkommen 2013! Puss   GOTT NYTT ÅR KÄRA LÄSARE! ♥
 
 
Vill även tända ett ljus för Joel inatt! ♥ R.I.P Min fina vän.
 
Svar på kommentar;
Ruti Hej! Pratade om Brinell med en kompis och googlade fram din blogg! Vad fin den är :) hoppas att du mår bra och att det flyter på i skolan! En kram till dig :)
 
Svar: Hej Ruti! Du anar inte hur glad jag blev när jag såg din kommentar. Vad kul att du hittade hit till min lilla blogg och tack så mycket. Vet inte om du kommer läsa detta, men jag hoppas verkligen att allt är bra med dig. Jag kan tala ifrån mig själv och några till som jag vet om som saknar dig. Va rädd om dig! Kram :)
Dagens Ellinor och största benet jag sett

Myset ner mig i mina nya jeans och en stickad tröja ifrån H&M. Och har även halkat mig hela vägen till Mariannelund för att träffa min Stockholmsvän Lilleman som är på besök i Småland i några dagar. Han visade mig nyss dagens största hundben. En sån ska jag köpa till våran lilla chihauhau. Puss och tack för mig.