nervöst ner i brevlådan

Ansökningsprover till Gamleby ligger nu i brevlådan. Så oerhört nervös och tveksam på om jag kommer komma in. Har satt en väldigt hög ribba på mig själv den senaste tiden och det påverkas nu. Sen så har det varit så svårt att hålla på med typ fyrahundra projekt i huvudet samtidigt, planera inför resan och hålla på med allt som behövs inför ansökningen osv osv. MEN, nu jag jag i alla fall gjort ett försök. Nu är det bara att vänta och se.. 

Lämnar Sverige imorgon med blandade känslor. Haft så oerhört mycket i huvudet och hjärtat den senaste tiden att jag nästan glömt bort att jag åker imorgon. Men allt kommer bli jätte bra och längtar något oerhört till att få dyka med min undervattenskamera. Puss
detaljer


Kan inte hålla mig! Jag har börjat packa inför resan. Lämnar dock Jönköping väldigt tidigt på torsdagsmorgonen, så känns behövligt att ha de mesta under kontroll då jag har väldigt mycket att göra de kommande dagarna innan avgång. Har idag börjat plocka fram kläder och skor åt min modell Josefine som bor på Malta. Är så nervös och taggad på en och samma gång!! KOMMER BLI SÅ GRYMT! 


Helgen har rullat på och har hittat på massa äventyr, samt kunnat koppla bort mig från all stress och tankar som far i huvudet. Ny vecka och nya äventyr! Puss
så himla skönt

Idag har det varit en såndär bra "ta tag i livet dag". Har hunnit göra massa saker sen jag vaknade imorse. Började med att ta på mig mina arbetskläder och la mig under bilen för att kolla in problemet som uppstått där under. Om jag säger avgassystem räcker det nog för er att förstå att bilen låter som ett åskmoln. Men, nu har jag i alla fall fattat vad som är fel och nästa steg är att åtgärda problemet. Efter det blev det rally till stan för att slänga massa skräp, panta och handla hem lite mat. (Äntligen) Vet inte hur många dagar jag sagt till mig själv att jag ska handla, men kommer alltid hem ifrån skolan när affären stängt. Så kommer aldrig så långt med det där. Men jag har överlevt i alla fall. Haha Sist men inte minst har jag även hunnit med att storstäda lägenheten, luktar underbart gott här hemma nu. 
Dags att vila en kvart och sen ge sig ut på en promenad i solen. Puss