assså BAAAM
Shit vilken snygga ryggsäck jag hittade HÄR! Till och med på rean för bara 499kr 269kr!
mer bra nu, skönt

Hej! Hur mår du? 
Jag känner mig mycket piggare i kroppen och hjärnan. Är inte lika sjuk längre och mitt negativa känns mer positivt. Går dock och funderar över vad jag ska bära under P3. Detta kan bli ett väldigt intressant val och vad de blir kommer vi få se på lördag. Haha Pusd
Jag behöver din hjälp! RÖSTA!
Om en vecka är det P3 guld och jag längtar som tusan till nästa helg. Men innan dess måste jag komma på vad jag vill bära under denna kväll. Så mina kära läsare, jag behöver eran hjälp! Jag har tänkt att jag vill känna mig fin, men inte för uppklädd.
 
Outfit 1 
Vit magtröja med lösa armar och en svart kjol, med matchande smycken. Dock om jag känner mig själv kommer små detaljer ändras i sista sekund. Men till detta har jag tänkt mina svarta platåskor och tunna tights. 
 
Outfit 2
Snekjol och en svart tröja med en arm. Till detta har jag tänkt massa smycken då outfiten är så svart. Till detta har jag även tänkt tunna tights och några sköna coola skor.
 
Outfit 3
Jag hade tänkt att undvika att köpa något nytt. Men är så himla sugen på att bära en byxdress, ett snyggt stort smycke och mina platåskor. Men försöker bita mig i fingrarna och undvika att inhandla något nytt då jag har massa fina plagg i min garderob. Men en byxdress känns så skönt, tryggt och ändå snyggt under en kväll som denna. 
 
Kommentera de numret du tycker! Puss