30 juni 2010- tuff dag!

Vilken kväll eller vilken natt det var igår. (natten mellan den 29 juni - 30 juni ) Filmerna var awsome och jag känner suget efter att köpa filmerna. (Pratar om twilight saga) Kom hem runt fyra tiden och skulle gå upp vid sex tiden igen för att jobba. Det gick helt okej och dagen har rullat fram ganska snabbt. Efter dagis passet blev det att köra fort hem och ta sig något och äta. För där efter väntade nästa jobb. Jobbade mellan ett och halv fem idag. Så blev lite kortare en vanligt, men mer att göra. Så nu sitter en trött och halv död ella framför datorn och funderar på att gå ner och steka fiskpinnar. Behöver lite mat i magen. Sen blir det att ligga i soffan hela kvällen och självklart ska jag gå och lägga mig tidigt.

puss.


bildkälla: modekungen.se
29 juni 2010- ÄNTLIGEN!

Nu blir det att åka till Jönköping för att se på bio med min kära stora syster! Och det blir inte bara en film, det kommer bli tre filmer. Och ni kan ju gissa vilka. haha Kommer komma hem sent inatt. Men ni får ha en bra kväll, för det lär ju vi/jag ha. (kvällens outfit på bilden)

puss.
28 juni 2010- första doppet!

jag gillar min pojkvän något otroligt!
Dagen har varit bra och jag har tagit årets första dopp nu ikväll. HAHA Ja ni får skratta om ni vill, men har blivit en riktig badkruka! Sen har jag ju jobbat, så har inte hunnit bada och sånt där shit! Men nu ska jag gå och lägga mig. Blir en lång dag imorgon! puss och godnatt.